barış_sinem Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 143 Yaş : 33 Nerden : muğla Hobi : pc,gitar çalmak,vee BARIŞŞ En sevdiğiniz şarkı? : darren hayes-ınsatiable. İtibar : 0
Puanlama : 3 Kayıt tarihi : 07/07/07
| Konu: kırmızı bisiklet-can dündar.. Perş. 17 Tem. 2008, 16:23 | |
| Ve ben, aslında harfiyen hatırlayarak dünün bol vakitlerini, doyumsuz sohbetlerini, telaşsız saatlerini, saadeti hüzünle yoğurarak geçtim ihtiyar adamın süzgecinden...Ben onu gemleyemedim, o demledi beni...Olgunlaştım; basarak üzerine birikmiş bütün yırtık takvim yapraklarının, yıllar yılı aynı çemberde dolanmaktan başı dönmüş akrep ve yelkovanların, o incecik delikten biteviye süzülmüş kumların, evine gire çıka ötmekten sesi kısılmış yorgun guguk kuşlarının, batmış onca güneşin, parıldamış bunca ay ışığının, hilalin ve fecrin, uğruna savaşılmış, yokluğuna alışılmış dostların, birbirine karışarak yanıp sönen kahkahalarla gözyaşlarının, yazılmış yazılamamış bunca satırın, tutulmuş tutulamamış onca sözün, dediklerimin, diyemediklerimin, bir an önce bitmesini istediğim veya hiç bitmesin diye dualar ettiğim anların, koşuda çabuk yorulanların ya da koşmaya hiç niyeti olmayanların, sevaplarımın, günahlarımın, hatalarımın...... süzüldüm imbiğinden...Piştim, o ihtiyarın dergâhında...Babamın oğluydum eskiden;Oğlumun babası oluverdim birden... fikir yazılarını sevdiğim yazarlardan biride can dündar.. bu kitabını da okudum ve çok güzel tavsiye ederim | |
|
iLayda_Barış Moderatör
Puanlama : -14 Kayıt tarihi : 08/08/07
| Konu: Geri: kırmızı bisiklet-can dündar.. Cuma 18 Tem. 2008, 18:46 | |
| | |
|
kral_huso_1996 Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 2007 Yaş : 28 Nerden : bursa Hobi : barış akarsu En sevdiğiniz şarkı? : barış akarsu leyla İtibar : 0
Puanlama : -47 Kayıt tarihi : 10/02/09
| Konu: Geri: kırmızı bisiklet-can dündar.. Cuma 20 Şub. 2009, 20:22 | |
| | |
|
dream_qirll Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 47 Nerden : Ankara Hobi : Pc, Müzik dinlemek, kitap okumak..vs <b>Ruh Hali</b> : İtibar : 3
Puanlama : 52 Kayıt tarihi : 07/08/09
| Konu: Geri: kırmızı bisiklet-can dündar.. C.tesi 08 Ağus. 2009, 06:48 | |
| wee işte ilk okuduqum roman... 6. cı sınıfa qidiordum okuduqumda cok hatırlamıorum ama kitap okuma alıskanlıqımı kazandıqım kitap olur kendisi | |
|