g.l.d.n Çalışkan Üye
Mesaj Sayısı : 339 Yaş : 32 Nerden : !! CadıLar üLkesi !! Hobi : BARIŞ AKARSU,voleybol oynamak,müzik dinlemek,firari gençlik:) <b>Ruh Hali</b> : İtibar : 0
Puanlama : 198 Kayıt tarihi : 06/09/07
| Konu: Kolay İngilizce Cuma 22 Mayıs 2009, 14:18 | |
| Adamın biri bir gün İngiltere'ye gezmeğe gitmek istemiş. Tabii İngilizce bilmediğinden arkadaşına sormuş : -Yav ben İngiltere'ye gidince onlarla nasıl anlaşacağım?, demiş. Arkadaşıda : -Bak konuştuğun her cümlenin sonuna 'ing' koy. Onlar senin ne demek istediğini anlarlar, demiş. Ve adam İngiltere'ye gitmiş ve solugu bir cafede almış. Arkadaşının taktiğini uygulamaya başlamış ve garsonu çağırmış : -Sen bana bir çay getirebiling? demiş ve garson şaşkın şaşkın çay getirmeye gitmiş. Garson çayı hemen getirmiş. Adam demişki : -Bak, ben ne güzel İngilizce konuşuyoring değiling? demiş. Garson lafı yapıştırmış : -Ben Türk olmaying , b.. içerdin çaying! | |
|
Merve_Baris Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 2821 Yaş : 31 Nerden : ávusTuryá Hobi : sádécé ßáriss <b>Ruh Hali</b> : En sevdiğiniz şarkı? : ßáris Ákársu . IsLák IsLák İtibar : 3
Puanlama : 1246 Kayıt tarihi : 28/09/08
| Konu: Geri: Kolay İngilizce Cuma 22 Mayıs 2009, 21:12 | |
| senin ne isin var InqiLTerede .. ...:: Ben seni qünes oLarak sevmedim, ...:: baTip qidersin diye... ...:: Ben seni su oLarak sevmedim, ...:: akip qidersin diye... ...:: Ben seni sen oLarak sevdim, ...:: adam qibi adamsin diye... | |
|
meltem_barış Star Üye
Mesaj Sayısı : 1371 Yaş : 33 Nerden : istanbul Hobi : barış barış barış barış...... <b>Ruh Hali</b> : En sevdiğiniz şarkı? : barışımın tüm şarkıları İtibar : 0
Puanlama : 695 Kayıt tarihi : 14/09/08
| Konu: Geri: Kolay İngilizce Cuma 20 Kas. 2009, 21:49 | |
| | |
|
Barıs*Smyye Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 12 Nerden : Kocaeli Hobi : Barış Akarsu ve Resim Cizmek Ve İrfan Yeler :D <b>Ruh Hali</b> : İtibar : 0
Puanlama : 16 Kayıt tarihi : 18/07/10
| Konu: Geri: Kolay İngilizce Ptsi 19 Tem. 2010, 17:42 | |
| | |
|